Velkommen til denne hjemmeside!
  • neye

Lockout-tagout-proces

Lockout-tagout-proces


Låst tilstand

Tilstand 1:Beboeren skal som ejer være den første til at gennemgå LTCT.Andre skabe bør fjerne deres egne låse og etiketter, når de er færdige med deres arbejde.Ejeren må først fjerne sin egen lås og tag, når han er sikker på, at arbejdet er udført, og at maskinen er sikker at betjene.Ejeren er den sidste til at fjerne låsen og mærket.

Metode 2:Lokalt personale udfører lockout og tagout (Lockout og tagoutudføres af elektrikere på vagt i strømfordelingsrummet), overværer operatører låseprocessen og gemmer nøglerne, og testkører før drift for at bekræfte succesen med energiisolering.Når arbejdet er afsluttet, skal det afleveres til det lokale personale (vagthavende elektriker) og informeres om udstyrets tilstand.

låse op
Lockout og Lockout Tagkan kun fjernes af Lockout-ejeren.Hvis Lockout-ejeren ikke er på fabrikken,Lockout og Lockout Tagkan kun fjernes med mundtligt eller skriftligt samtykke fra Lockout-ejeren eller med samtykke fra hans/hendes overordnede.
Hvis skabet mister sin nøgle på fabrikken og skal åbne sin lås omgående, skal ansøgeren udfylde LTCT Lock Removal Confirmation-brevet og indhente godkendelse fra skabets supervisor, før låsen fjernes.

Dingtalk_20220212125433


Indlægstid: 12-feb-2022